PC43d 203dpi

DT Tekercses címkenyomtató család

Honeywell PC43d 203dpi címke nyomtató
TÖKÉLETES MEGOLDÁS
NAPI 1000-3000
CÍMKE NYOMTATÁSÁHOZ!

Kategóriájában egyedülálló tudással és
funkciókkal bíró tekercses címke nyomtató.

Kezelése egyszerű, szakértelmet nem igényel. Kis méretének, halk működésének és megbízhatóságának köszönhetően jól használható kereskedelmi, irodai, szállítmányozási
és egészségügyi alkalmazásokban is.ss
INGYENES szállítás!

Kategóriájában a leggyorsabb
címkenyomtató

A széria alacsony ára és gyors működése miatt a legmegfelelőbb választás a könnyű címkézési alkalmazások területén, ahol a felhasználóknak egyszerűen kezelhető, de megbízható
nyomtatóra van szükségük. Kifejezetten azoknak ajánljuk, akik eddig csak normál irodai lézer vagy tintasugaras nyomtatóval állítottak elő címkéket, illetve kis mennyiségben nyomtatnak etiketteket.

Az Intermec PC43d direkt thermál nyomtató tiszta, kontrasztos, nyomatot eredményez hőérzékeny direkt termál kártyákon, jegyeken és címkéken egyaránt. Alkalmas feliratok, egyszínű grafikák (pl. logó) vagy vonalkódok (támogatja az összes 1D-s és a legnépszerűbb 2D-s vonalkódot, pl. a DataMatrix és a QR Code) nyomtatására.

A valós idejű óra és az állítható média szenzor, a kijelzős típusoknál alap felszereltség, ami kategóriájában egyedülálló. Az egyedi kialakításának köszönhetően a címketekercsek cseréje egy kézzel is könnyedén elvégezhető pillanatok alatt.

Honeywell PC43d 203dpi címke nyomtató
Honeywell PC43d 203dpi címke nyomtató

Egyszerű telepítés,
folyamatos kommunikáció és
növekedő termelékenység

A PC szériánál a több parancsnyelvet is kezelni tudó belső szoftver mind azt segíti elő, hogy az eddig is sikeres asztali Intermec nyomtató típusok (pl. PC4 és PF8), vagy esetlegesen más gyártók (intermec, Datamax) hasonló kategóriájú nyomtatói helyére, ill. mellé könnyen beállíthatóak legyenek.

Számtalan olyan "okos" tulajdonsága van a címkenyomtatónak, amelyek eredetileg csak az ipari nyomtatókban voltak megtalálhatók. A SmartSystems® és az XMLLabel™ hozzáadásával a PC széria teljesen alkalmassá vált a távoli menedzsmenthez és az XML nyomtatási környezethez. Az Intermec SmartSystem biztosítja továbbá a távoli felügyeletet és diagnosztikát a hálózati eszközökön a frissítések és a gyors karbantartás érdekében, a Monotype betűtípus támogatásával pedig a konfiguráció is felgyorsult.

A mindennapokra tervezve

A moduláris kapcsolatnak köszönhetően a nyomtatók minden meglévő hálózati környezethez illeszkednek. Az USB interfészen kívül opcionálisan rendelhető soros és párhuzamos interfésszel is, valamint Ethernettel és dual vezeték nélküli Bluetooth-os és CCX-kompatibilis kártyával (802.11 b/g/n.). A beépítés miatt pedig nem kell szervizhez fordulnia, hiszen a felhasználó könnyedén a helyére illesztheti a megfelelő hardver elemet.

További újdonság az asztali szériánál, hogy a nyomtató azonnali értesítéseket küld az univerzális Icon interfészen vagy a 10 nyelvet támogató színes LCD kijelzőn keresztül, így a felhasználónak többé már nem kell a nyomtató státuszát jelző villogó fényt figyelnie.

A nyomtató konfigurációja és alkalmazásainak frissítése számítógép nélkül, USB-n keresztül könnyedén elvégezhető.

Interész, ethernet, usb, paralell, soros
Honeywell PC43d 203dpi címke nyomtató

Kijelző típusát tekintve kétféle modell rendelhető
LCD vs. ICON

Grafikus kijelző
ICON-os kijelző
*akciónk az Intermec PC43d, ICON, 200 dpi-s verzióra vonatkozik.

Honeywell PC43d 203dpi címke nyomtató

Címketervezés,
Adatbázis kezelés,
Nyomtatás

Könnyű kezelhetőséget biztosít a nyomtatóhoz mellékelt magyar nyelvű címketervező szoftver, mellyel egyszerűen és gyorsan, egy grafikus felületen tervezhetjük meg a nyomatképet. Szintén mellékeljük az eszközhöz az Intermec InterDriver Windows drivert, mellyel a felhasználók egyszerűen tudnak vonalkódos etiketteket nyomtatni Windows alkalmazásokból, mint pl. Microsoft® Office™ és egyéb népszerű programok.

Vásárlástól a nyomtatásig:

A termékhez minden működéshez szükséges összetevőt csomagolunk (USB interfész kábel, tápegység, tápkábel , szoftver, 150 db minta etikettcímke)!Cégünk folyamatos ellenőrzés mellett, kizárólag a legjobb minőségű címkét és festékszalagot szállítja ügyfelei részére, melyek használata nagyban befolyásolja az eszközök hibátlan működését és élettartamát. A nyomtatóhoz Magyarország legnagyobb alapanyag és méretválasztékban kínálunk címkéket ratkárról
(tekintse meg egyedülálló raktári választékunkat).

Megrendelés

A termék nettó ára: 0 Ft

db
Szállíthatóság
1-2 hét [@raktar-keszlet]
Szállítási költség: Ingyenes

Az Ön által kiválasztott termékből jelenleg nincs raktáron.